Badkamerspecialist


Aantal uur: 32-40 uur
Standplaats: Homestudios te Utrecht en thuiswerken
Vakgebied: Badkamer, sanitair, woonadvies

Jouw missie

Als badkamerspecialist inspireer en faciliteer je de koper als het gaat om het samenstellen van hun badkamer. De koper heeft al diverse gesprekken gehad met de woonadviseur in ons Experience center over de wensen voor hun gehele woning en komen vervolgens bij jou voor de badkamer. In enkele uren bespreek je de badkamerwens van de koper en loop je door het Experience center om hen te inspireren en te adviseren. In jouw adviezen houd je natuurlijk rekening met de project-specifieke oplossingen en op de doelgroep afgestemde producten. Vervolgens ontwerp je in het bijzijn van de klant de droombadkamer.

Het geven van adviezen is essentieel in jouw functie. Jij verplaatst je als geen ander in klanten en helpt hen hun wensen te realiseren. Dit doe je door hun leefsituatie, latente behoeften, praktische wensen en smaak te vertalen in functionele en esthetische ontwerpen en adviezen. We vinden het belangrijk dat je kopers op een actieve en tegelijkertijd natuurlijke manier benadert en goed kunt inschatten wanneer er behoefte is aan deskundigheid op het gebied van badkamers.

Verdere taken:

 • Uittekenen van de badkamer wensen van de klant in Visoft;
 • Uitwerken van het badkamerontwerp in het offerteprogramma Simar;
 • Aanvragen en uitwerken van offertes.
Wat breng je mee?

Om succesvol te zijn als badkamerspecialist bij Homestudios ben je een ster in luisteren en doorvragen. Met jouw goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden treed je proactief in contact met onze woonconsumenten en collega’s. Je bent ondernemend en met jouw commerciële en creatieve insteek help je klanten bij hun aankopen, want ‘helpen kopen’ is wat we doen. We verwachten dat je meedenkt over procesoptimalisaties en doet gevraagd en ongevraagd verbetervoorstellen. Met flair, oprechte interesse en jouw energieke uitstraling weet je mensen in je omgeving mee te krijgen.

We zien het volgende graag in jou terug:

 • Je beschikt over minimaal mbo werk- en denkniveau. Een afgeronde installatietechnische opleiding is een pre, maar absoluut geen must;
 • Je hebt bij voorkeur minimaal 2 jaar commerciële werkervaring opgedaan bij een showroom;
 • Je hebt ervaring met tekenprogramma’s. Kennis van Visoft en/of Simar is een pre;
 • Je beschikt over voldoende technische kennis; je moet kunnen inschatten of de wensen van de bewoners technisch/bouwkundig haalbaar zijn;
 • Je bent op de hoogte van trends en ontwikkelingen.
Wat kun je van ons verwachten?

Naast een goed salaris bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt in een team waar oog is voor elkaar. Ook zijn er veel mogelijkheden jezelf persoonlijk verder te ontwikkelen en mee te denken over oplossingen en innovaties voor de toekomst.

Verder krijg je:

 • Een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (Bouw en Infra cao), waarmee je recht hebt op 25 vakantiedagen, 15 roostervrije dagen en 3 kortverzuim dagen (totaal 43) per kalenderjaar;
 • Laptop en iPhone;
 • Bedrijfsfitnesskorting van gemiddeld 40% en collectieve zorgverzekering;
 • Opbouw van een goed pensioen;
 • Perspectief en ontwikkeling. Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden via BAM Learning. Onderdeel hiervan zijn trainingen via GoodHabitz, een online leeromgeving met meer dan 120 gratis trainingen. Een cadeautje om je verder op weg te helpen met jouw persoonlijke groei en ontwikkeling;
 • Kortingen op: Microsoft Office, mobiele telefonie, privéverzekeringen (auto, woning, inboedel et cetera) en via Homestudios: woonwinkelartikelen, keukenapparatuur en HP store.
Jouw werkomgeving

Homestudios is er speciaal om de koper van een nieuwbouwwoning te helpen en te inspireren om van zijn huis een thuis te maken. Dat doen we met behulp van persoonlijke begeleiding door kundige specialisten, een handig online platform én een uniek en inspirerend Experience center. En, niet onbelangrijk; met unieke producten en diensten op het gebied van onder meer keuken, sanitair en tegelwerk, binnendeuren en wand-, vloer- en trapafwerking. Alles om van een nieuw huis een persoonlijk thuis te maken. Kijk op www.homestudios.nl voor meer informatie.


Wie zijn wij?

Al jouw activiteiten verricht jij vanuit een unieke werkomgeving in Utrecht; het Homestudios Experience center. Hierin staat beleving centraal. Een inspirerende klantreis, waarbij de klant zijn of haar huis samenstelt tot een thuis. Je werkt in een team met ongeveer 20 collega’s, bestaande uit technisch designers, badkamerspecialisten en tekenaars.

“Het team Technisch Design bestaat uit ongeveer 20 collega’s met verschillende achtergronden en werkervaring. Het is een vooruitstrevend team dat elkaar helpt waar nodig en altijd in is voor een gezellige babbel. In het team werken onder andere technisch designers, tekenaars en backoffice/frontoffice medewerkers. We verwelkomen je graag!”
- Arjan van Well, manager Technisch Design

Het recruitment proces

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact op met Johanna Gruijters - corporate recruiter via 06-41199175 of johanna.gruijters@bam.com. Heb je interesse in deze functie? Dan ontvangen wij jouw sollicitatie graag via de button op deze pagina.
De gesprekken vinden plaats via Teams, of op locatie in Utrecht. Uiteraard word je hier tijdig en volledig over geïnformeerd.